Despre noi

Informații fiscale
Nume firmă S.C DOROPAD SRL
Cod Unic de Înregistrare 18088324
Nr. Înmatriculare J33/1394/2005

Despre Doropad

Suntem la baza pepinieristi, cultivatori si comercianti de plante

Firma Doropad activeaza in domeniul horticol de aproape cincisprezece ani. Pepiniera Gradina Verde s-a infiintat la Dorohoi si este la momentul actual una dintre cele mai bine aprovizionate baze de plante pentru gradina. Centrul de gradinarit de la Dorohoi se dezvolta si creste in fiecare an, diversitatea ofertei fiind una dintre cele mai importante conditii de succes in domeniul plantelor ornamentale. Ne-am hotarat sa ne specializam in productia coniferelor decorative si a arborilor ornamentali, insa avem colaborari cu mai multi producatori seriosi din tara si din strainatate, astfel incat in garden-center sa dispunem de o cat mai mare varietate de plante (flori anuale si perene, pomi si arbusti fructiferi, vita de vie, liane etc) si toti gradinarii, amatori sau profesionisti, sa poata fi multumiti de oferta noastra.

Suntem la baza pepinieristi, cultivatori si comercianti de plante, intr-o piata tanara in care ne-am aventurat ca deschizatori de drumuri. Concurenta nu ne sperie, ci mai ales lipsa ei. Am prefera sa existe o concurenta cat mai puternica pentru ca intr-un mediu concurential creste atat calitatea ofertei, cat si nivelul cerintei.Ne dorim o piata puternica, cu clienti avizati care sa cunoasca universul plantelor si in care nevoia de plante sa creasca in fiecare an. De aceea, ne-am propus sa devenim prietenii si furnizorii tuturor cultivatorilor de plante din aceasta tara. In afara plantelor pentru gradina, a turbei, a substraturilor din turba si a ingrasamintelor de la Mivena, comercializam biostimulatori pe baza de acid humic (gama GreenOK), ghivece pentru pepiniere, tavite alveolare si pahare de rasad, etichete pentru plante, iuta pentru balotat. Venim, de asemenea, in intampinarea peisagistilor care realizeaza gradini cu bete si scarite de bambus, tutori din lemn pentru arbori si palisade pentru delimitari de strat, borduri speciale pentru delimitarea diferitelor zone ale gradinii si griduri pentru pavaje, piatra decorativa, seminte pentru gazon, scoarta de pin, hydrogel si substraturi hoby cu fibra de cocos.

Ne dorim un cerc cat mai mare de colaboratori si intentionam sa stabilim mai multe parteneriate pentru distributie in toata tara.