Despre Grupul de firme Doropad - Alonet

Grupul de firme Doropad – Alonet activează în domeniul horticol de aproape zece ani. Pepiniera Grădina Verde s-a înființat la Dorohoi și este la momentul actual una dintre cele mai bine aprovizionate baze de plante pentru grădină. Centrul de grădinărit de la Dorohoi se dezvoltă și crește în fiecare an, diversitatea ofertei fiind una dintre cele mai importante condiții de succes în domeniul plantelor ornamentale. Ne-am hotărât să ne specializăm în producția coniferelor decorative și a arborilor ornamentali, însă avem colaborări cu mai mulți producători serioși din țară și din străinătate, astfel încât în garden-center să dispunem de o cât mai mare varietate de plante (flori anuale și perene, pomi și arbuști fructiferi, vită de vie, liane etc) și toți grădinarii, amatori sau profesioniști, să poată fi mulțumiți de oferta noastră.

Magazinul nostru on-line vinde în toată țara de 5 ani plante și accesorii pentru grădinărit. Mai avem puțin de muncit și în agenda magazinului va intra clientul cu numărul 3000. Trei mii de cumpărători din toate colțurile țării. Și aproape toți mulțumiți ... Desigur că suntem mândri de asta.

Suntem la bază pepinieriști, cultivatori și comercianți de plante, într-o piață tânără în care ne-am aventurat ca deschizători de drumuri. Concurența nu ne sperie, ci mai ales lipsă ei. Am prefera să existe o concurență cât mai puternică pentru că într-un mediu concurențial crește atât calitatea ofertei, cât și nivelul cerinței. Ne dorim o piață puternică, cu clienți avizați care să cunoască universul plantelor și în care nevoia de plante să crească în fiecare an. De aceea, ne-am propus să devenim prietenii și furnizorii tuturor cultivatorilor de plante din această țară. În afară plantelor pentru grădină, a turbei, a substraturilor din turbă și a îngrășămintelor de la Mivena, comercializam biostimulatori pe bază de acid humic (gama GreenOK), ghivece pentru pepiniere, tăvițe alveolare și pahare de răsad, etichete pentru plante, iută pentru balotat. Venim, de asemenea, în întâmpinarea peisagiștilor care realizează grădini cu bețe și scărițe de bambus, tutori din lemn pentru arbori și palisade pentru delimitări de strat, borduri speciale pentru delimitarea diferitelor zone ale grădinii și griduri pentru pavaje, piatră decorativă, semințe pentru gazon, scoarță de pin, hydrogel și substraturi hoby cu fibră de cocos.

Ne dorim un cerc cât mai mare de colaboratori și intenționam să stabilim mai multe parteneriate pentru distribuție în toată țara.

Vă așteptăm la Dorohoi pentru a vizita Pepiniera Grădina Verde și în fiecare toamnă la Romexpo, unde expunem în cadrul expoziției Indagra.Informații fiscale
Nume firmă S.C DOROPAD SRL
Cod Unic de Înregistrare 18088324
Nr. Înmatriculare J33/1394/2005
 
Nume firmă SC Alonet Turba SRL
Cod Unic de Înregistrare RO 31977090
Nr. Înmatriculare J07/211/2013