Gradina Verde se ocupa cu producerea si comercializarea plantelor pentru gradina – arbori si arbusti ornamentali, conifere decorative, plante perene, pomi si arbusti fructiferi, in general plante care se planteaza in gradina si care cresc fara a fi necesare masuri speciale de protectie in climatul specific nordului Moldovei. Acest climat este caracterizat de ierni aspre si veri secetoase deci plantele produse sau aclimatizate la Dorohoi vor fi compatibile cu specificul climatic din toata tara, incepand de la malul marii pana la altitudini montane. Nu veti gasi la noi specii de plante care depasesc zona 6 de inghet, deci Pawlonia, curmalul, migdalul sau floare pasiunii nu se vor afla in ofertele noastre. O parte din plantele aflate pe site-ul nostru sunt produse la Dorohoi, celelalte sunt importate (in general din Polonia). Ne straduim sa acoperim o gama cat mai variata de specii si varietati de aceea este imposibil ca tot portofoliul nostru sa fie productie proprie, urmarim insa sa avem furnizori dintre cei mai competitivi si ceea ce este mai important, precizam in pagina de prezentare a fiecarei plante care este provenienta acesteia.

            Am fi foarte fericiti daca toti clientii nostri ne-ar putea vizita la Dorohoi pentru ca aici cu  siguranta ar fi incantati de modul de prezentare al plantelor noastre dar intrucat cercul nostru de cumparatori s-a marit de la an la an acoperind toate colturile tarii, suntem nevoiti sa livram plantele prin serviciul de curierat. Desigur, in cazul comenzilor mari sau atunci cand se pot organiza grupaje, putem asigura transportul cu camionul nostru. La curier incercam sa ambalam plantele cat mai eficient astfel incat sa ajunga in siguranta la dumneavoastra. Plantele cu radacini libere sunt impachetate in rumegus umed, ghivecele sunt infoliate si legate cu banda adeziva impreuna in saci astfel incat sa fie cat mai compacte si in felul acesta mai putin probabil a se degrada pe drum. Din experienta am constatat ca livrarea in cutii ridica mari probleme deoarece acestea sunt frecvent rasturnate si adeseori plantele se pot compromite. Chiar si luand cele mai bune masuri de siguranta, la primirea coletului va rugam sa verificati daca plantele nu sunt rupte, ghivecele nu sunt rasturnate sau golite de pamant si bineinteles daca din eroare umana nu s-au trimis alte plante in locul celor solicitate, daca sunt lipsuri sau alte aspecte de natura sa va nemultumeasca. In cazul in care s-au produs degradari ale coletului pe drum vom cauta sa va inlocuim eventualele pierderi in cel mai scurt timp dar pentru aceasta trebuie notificat si curierul care are obligatia de a transporta plantele in bune conditiuni de aceea este bine sa verificati starea produselor livrate imediat dupa primire. Conform prevederilor legale, in termen de 14 zile putem accepta returnarea plantelor fara nici o motivatie, desigur daca acestea nu au suferit intre timp si bineinteles daca va asumati cheltuielile de transport retur.

            Plantele prezentate in magazinul nostru on-line sunt insotite de informatii privind conditionarea radacinii, varsta, dimensiunile la livrare, provenienta. Pentru o cat mai buna prezentare ne straduim sa actualizam in permanenta si informatiile cu privire la aspectul si calitatile acestora, dimensiunile la care ajung la maturitate, pretentiile fata de lumina, apa sau cerintele fata de conditiile de sol, sensibilitatea la anumite boli sau daunatori, referinte privind eventuala toxicitate a anumitor parti din planta, instructiuni privind ingrijirea  precum si orice alte informatii menite sa va ajute in cultivarea acestora. Cu toate acestea, universul plantelor este extrem de bogat si in permanenta putem afla lucruri noi despre lumea plantelor de aceea va invitam sa va informati cat mai bine despre aceste lucruri pe site-uri autorizate pe care vi le recomandam in pagina speciala de link-uri. Totodata va invitam sa vizitati blogul nostru de gradinarit la adresa pepiniera-gradinaverde.ro unde incercam sa publicam cat mai multe articole despre plante si ingrijirea acestora.


Date de identificare:


Detalii de identificare DOROPAD SRL
Nume firmăDOROPAD SRL 
Cod Unic de Înregistrare
18088324
Nr. ÎnmatriculareJ33/1394/2005